INFORMACIJE


Kaj je HACCP, zgodovina, zakaj uvajati HACCP, tveganja v sistemu obdelave hrane, preventivni ukrepi pri nadzoru nad tveganji, izgradnja HACCP sistema, kritična kontrolna točka, izdelava dokumentacijskega sistema, verifikacija
Knjige in pripomočki s področja HACCP. V angleščini.
Članek o HACCP- ju v angleščini
Opis HACCP

IZVAJALCI SISTEMA HACCP

Zavod za Zdravstveno Varstvo Ljubljana
Zaloška 29
1000 Ljubljana
Å
+386 (0) 1 586-39-00
Ê
+386 (0) 1 540-31-90
þ
www.zzv-lj.si
info@zzv-lj.si

V ZZV Ljubljana (Zavod za zdravstveno varstvo Ljubljana), v okviru enega izmed svojih treh centrov - Centra za higieno in zdravstveno ekologijo, organiziramo seminarje in delavnice o HACCP-u in HIGIENSKEMU MINIMUMU, kateri so namenjeni vsem zaposlenim v proizvodnji in prometu z živili.

Namen izobraževanja o HACCAP-u je vse udeležence seznaniti z namenom, uporabo in prednostjo sistema HACCP, kateri je osnova sodobnega pristopa pri zagotavljanju varnih živil.

Znamo prisluhniti naročnikovim željam in potrebam, zato nam zaupajo tudi v podjetjih Hit, hoteli, igralnice, turizem, d. d. in Spar Slovenija, d. o. o.

Obiščite našo spletno stran ali pa nas pokličite, z veseljem vam bomo svetovali.

Zavod za tehnično izobraževanje organizira seminarje in delavnice na temo "zagotavljanja varne hrane - uvajanje sistema HACCP" za vsa področja proizvodnje, skladiščenja, transporta in prodaje živilskih proizvodov. Ob razpisanih izobraževanjih, ki jih najdete na spletni strani www.zti-lj.si, organiziramo tudi izobraževanja po naročilu uporabnika, na sedežu naročnika, prav tako pa nudimo tudi svetovanje pri uvajanju sistema HACCP.

Zavod za tehnično izobraževanje

Langusova 21, Ljubljana

tel.: 01/ 24 16 200

e-pošta: ljzti@guest.arnes.si

www.zti-lj.si

kontaktna oseba: Mojca Stamač Šereg, univ.dipl.kem


Ali želite predstaviti svoje izdelke na portalu Pekarstvo.com? Pišite nam in pripravili vam bomo ponudbo.